YAYMAN’DAN GÜZEL HABER

YAYMAN’DAN GÜZEL HABER

Koronavirüs hastalığına  yakalanan Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta  TBMM’de yapılan testte   pozitif olduğu anlaşılan  Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, evinde tedavi altına alındı.

Hastalığın ilk günlerinde  zorluklar çektiğini ancak  bu sabah itibariyle daha iyi olduğunu belirten Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ‘ Atalarımız her şeyin başı sağlık sözünü boşuna söylememişler. Vatandaşlarımızdan, arkadaşlarımdan   ricam herkes sağlığına dikkat etsin. Özellikle Koronavirüs  tedbirlerine harfiyen uysunlar. Maske takmadan  evden dışarı çıkmasınlar. Ev içerisinde  belirlenen kurallara uysunlar. Temizlik konusuna riayet edilsin. Alınacak tüm tedbirler ile sevenlerimizi, ailelerimizi, arkadaşlarımızı tehlikeden uzak tutmuş oluruz. Tedavi sürecimin tamamlanmasıyla  hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.’dedi.

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, hastalığı süresince  ilgilerini esirgemeyen Hatay halkı ve dostlarına ayrıca teşekkür etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.