HATAYSPOR’DA DURMAK YOK

HATAYSPOR’DA DURMAK YOK

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, ligin 2’nci haftasında sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Mersin Erdemli Atış Poligonu’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Özhan Pulat yönetiminde yapılan antrenmanda pas drili, 5’e 2 top kapma, dar alan ve taktik çalışması gerçekleştirildi. Hatayspor hazırlıklarını sabah antrenmanıyla sürdürecek.

KASIMPAŞA TRANSFERDE ATAĞA KALKTI

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, yeni transferi Carlos Miguel Dias “Cafu”yu transfer ettiğini açıkladı. Kasımpaşa’dan yapılan açıklama şu şekilde: “Yeni transferimiz Carlos Miguel Dias, bilinen adıyla ‘Cafú’, sağlık sponsorumuz Liv Hospital Vadi İstanbul’da geçirdiği kontrollerin ardından, Turgay Ciner Spor Tesislerimizde düzenlenen imza töreninde kendisini Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı.” Süper Lig takımı Kasımpaşa kanat-forvet transferi için düğmeye bastı ve sürpriz bir isimle görüşmelere başladı. Kasımpaşa, Sturm Graz’da forma giyen Manprit Sarkaria ile ilgileniyor. İstanbul temsilcisi, Sarkaria transferi için kulübü Sturm Graz’la da görüşmelere başladı.

REKLAM ALANI

MANPRİT SARKARİA’NIN PERFORMANSI

Kariyerinde; Avusturya Wien ve Sturm Graz takımları bulunan 27 yaşındaki Avustralyalı santrfor, Sturm Graz’da 112 maçta 37 gol ile 22 asist yaptı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.