AKSOY “ANNE VE BABASININ ELİNİ ÖPTÜ, HAYIR DUALARINI ALDI”

AKSOY “ANNE VE BABASININ ELİNİ ÖPTÜ, HAYIR DUALARINI ALDI”

CHP Antakya Belediyesi Başkan Adayı Doktor Hüseyin Aksoy baba evine gitti, anne ve babasının elini öperek, hayır dualarını aldı. Duygusal anların yaşandığı baba ocağında Baba Mustafa Aksoy ayağa kalkarak cebindeki Türk Bayrağını oğluna teslim etti. Baba Mustafa Aksoy ” Bu bayrak her önemli günde bizim evimizin balkonunda asılır, hanım yıkar ütüler çekmeceye koyar. Şimdi bu bayrağı oğluma teslim ediyorum, oğlum bu vatana ve bayrağına sahip çık, ayağına taş değmesin, yolun açık olsun” diyerek Türk Bayrağını teslim etti.


BAĞRIYANIK MAHALLESİ ANTAKYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AKSOYA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Baba evine gelirken mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aksoy komşuları ile sohbet etti. “Antakyalı olmaktan gurur duyan bir ailenin evladı olarak, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsi meselesi olan şehrimize sahip çıkıp, Ay Yıldızlı Şanlı Bayrağımızın gölgesi altında huzurla yaşadığımız Antakya’mızı yeniden küllerinden doğuracağız.” dedi.

AKSOY “HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM”

6 Şubat depremin yıkıcı etkisinden bahseden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aksoy “Bizler, Antakyalılar olarak kendi öz şehrimizde garip, yetim ve kimsesiz kalmayacağız. Birlikte yeniden ayağa kalkmak için, çocuklarımıza yaşanabilir bir Antakya bırakmak için durmadan, inanç ve kararlılıkla çalışacağım. İnanın, güvenin! Tüm herkesin başkanı olacağım.” açıklamalarında bulundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.