HATSU’NUN KUYULARDAN HARAÇ TOPLAMA GİRİŞİMİNE MECLİSTEN RED

HATSU’NUN KUYULARDAN HARAÇ TOPLAMA GİRİŞİMİNE MECLİSTEN RED

GAZETEMİZİN HABERİ HATSU’YA ERİ ADIM ATTIRDI…

Yaklaşık bir aya önce Hatsu’nun su kuyusu sahiplerine gönderdiği yazılı belge eşliğinde yayınladığımız’’Hatsu su kuyularından haraç mı istiyor’’ şeklindeki haberimiz önceki gün Hatsu meclis kurulunda görüşüldü ve meclis tarafından ret edildi. Bir önceki Hatsu meclis toplantısında genel müdür İkbal Polat’ın kuyu suları üzerine yaptığı uzun bir haraç toplama savunmasından sonra önceki gün toplanan Hatsu genel kurulu genel müdür İkbal Polat’ın savunmalarını geçersiz saydı ve su kuyularından abonelik ücreti istenmesini ret etti. Hatsu genel kurulu aynı toplantı da kanalizasyon inşaatını kendi imkanları ile yapmış, eski mahallelerden atık su ücreti alınmamasını karar bağladı.

Hatsu meclis üyeleri adına yapılan açıklamada

Büyükşehir Belediyesi olmamızla birlikte  mahalle olan köyler ‘Bizde kanalizasyon şebekesi yoktur ‘ diye dilekçe verecek ve KSUP (Kullanılmış Suların Uzaklaştırılması Bedeli) aboneliği için gönderilen tebliğ ve ihtarnamenin iptalini isteyecekler.

Aynı zamanda, eski beldeler kendi kanalizasyon şebekelerini kendi imkanlarıyla döşemişler ise, yani iller bankasından ne proje desteği, ne hibe, nede kredi kullanmadan döşemişler ise bu eski beldelerde de resmî olarak kanalizasyon şebekesi yoktur muamelesi görecekler ve kuyu, sondaj, artezyen sahipleri KSUB aboneliğine tabi tutulmayacaklardır.

Gelen ihbar ve ihtarnamelerin iptali için Hatsu şubelerine müracaat  edecek

Hatsu  İlçe merkezlerine  gidecek ve ‘Bizim kanalizasyon şebekemiz yoktur ‘ diye dilekçe verecek ve verecekleri dilekçe ile gelen tebligatın (ihbarname, ihtarnamenin) iptalini isteyeceklerdir.

Böylece  kırsaldaki Nüfusun Kuyu sularının aboneliği ile ilgi sorunu kökten çözülmüş olacaktır. Denildi. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.