CUMHUR İTTİFAKI’NDA GÜNDEM SEÇİM

CUMHUR İTTİFAKI’NDA GÜNDEM SEÇİM

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın genel seçim tarihi olarak 14 Mayıs’ı işaret etmesinin ardından siyaset ısınmaya başladı. Partiler gerçekleştirdikleri toplantılarla seçim hazırlıklarını resmen başlattı. AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, ilk olarak Seçim İşleri Başkanlığı ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Teşkilatla yapılan görüşmenin ardından Cumhur İttifakı ortağı MHP ile de bir görüşme yapıldı.  AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay seçime yönelik istişare toplantısında bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede seçim hazırlıkları ve yol haritası üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Yeşildal, Hatay’ın kalkınması ve hak ettiği yere ulaşması için mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.