HEDEFİMİZ LİGİ İLK 8’DE TAMAMLAMAK!

HEDEFİMİZ LİGİ İLK 8’DE TAMAMLAMAK!

Atakaş Hatayspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, hedeflerinin ligi ilk 8 arasında tamamlamak olduğunu söyledi.

Tecrübeli çalıştırıcı HRT’de Ömer Cihangir’in sunduğu ‘Spor Saati’ programına telefon bağlantısı ile katılarak soruları cevapladı. “Hatayspor’da hedefiniz nedir?” sorusuna cevap veren Rıza Çalımbay, “Öncelikli hedefimiz takımı daha iyi yerlere taşımak, çok çalışarak sezon sonunda ilk 8 takım arasında ligi tamamlamak. Takımda çok yetenekli oyuncular var, bunu başaracak güçteyiz. Sezon sonunda hedeflediğimiz başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum, daha yolun başındayız” diye konuştu.

DEVRE ARASINDA 3-4 OYUNCU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

REKLAM ALANI

Teknik direktör Rıza Çalımbay, devre arasında transfer yaparak takımı güçlendireceklerine dikkat çekerek, “Transferimin bitimine sayılı günler kala göreve geldiğimiz için istediğimiz oyuncuları alamadık ama devre arasında takıma en az 3-4 oyuncu almak istiyoruz. Ocak ayında bunun için de çalışma yapacağız” dedi.

ENİS BARDHİ VE EMRE MOR GELMEK İSTEMEDİ, KEİTA’DA SON ANDA SORUN ÇIKTI

Transferin son gününde alamadıkları oyuncular hakkında da değerlendirme yapan Rıza Çalımbay, “Enis Bardhi ve Emre Mor gelmek istemediler. Biz de onlara çok baskı yapmak istemedik. Daha doğrusu gelmek istemeyen oyuncuyu zorla getiremezsiniz. Keita konusunda ilk başta her şey olumlu gidiyordu, hatta sağlık kontrolü için kulüp doktorumuzu Almanya’ya gönderdik. Son anda gelmekten vazgeçti. Bizi istemeyen oyuncuyu bizde istemeyiz. Transferi şu anda kapatmış olduk, ama 6 ve 8 numaralı bölgelere ara transferde mutlaka transfer yapacağız” diye konuştu.

TARAFTARLARA MERSİN’E DİKKATLİ GELİN UYARISI! SİZİN CANINIZ HER ŞEYDEN DAHA KIYMETLİ

Teknik direktör Rıza Çalımbay, konuşmasının son bölümünde Bodrum FK maçı için Mersin’e gelecek olan taraftarlara uyarıda bulunarak, “Hatayspor için 4 saatlik yolu göze alıyorsunuz, sizin canınız ve sağlığınız her şeyin üzerinde gelir. Ne olur gelirken sağsalim bir şekilde gelin. Sizleri çok seviyoruz, taraftar her zaman bizim moral kaynağımız. İnşallah bu hafta sizlere ilk 3 puan sevincini yaşatacağız” diye sözlerini tamamladı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.