CAN DOSTLARIMIZ UNUTULMADI!

CAN DOSTLARIMIZ UNUTULMADI!

Asrın felaketi diye adlandırılan depremlerden sadece insanları değil hayvanları da etkiledi. Yiyecek ve su bulmada zorlanan sokak hayvanları onları sevenler tarafından unutulmadı.

Şehirde sahipsiz hayvanlarının her zamankinden daha çok yardıma ihtiyacı olduğunu vurgulayan vatandaşlar “Hayvanlarımızı da unutmadık, kediler ve köpekler için belli başlı yerlere barınaklar koyduk” dediler.

Sokak hayvanlarına özen gösterilmesi gerektiğini vurgulayan vatandaşlar, “Depremden sonra çok zor şartlarda yaşam mücadelesi vermeye devam eden can dostlarımızı unutmuyoruz. Onlara her fırsatta mama ve su vermeye özen gösteriyoruz. Onalar da can ve depremde bizler kadar onlarda yuvasız kaldılar ve ayrıca korktular. Sevdikleri sahiplerini kaybettiler. Zor şartlarda zor günler geçirdiler ve hatta geçirmeye de devam ediyorlar. Hayvanların çoğu kendi kaderine terk edilmiş durumda. Depremden etkilenen hayvanların çoğu şu an sokakta başıboş geziyorlar. Hepimiz bu depremi yaşadık, hepimiz bir felaket yaşadık. Ölümün bize ne kadar yakın olduğunu anladık. Ölüm sadece biz insanlara değil bütün canlılara var. Kurtarabildiğimiz tüm canları kurtaralım. Hayvanlara yönelik çalışmaların bir an önce başlaması gerekiyor. Biz demiyoruz ki tüm odak noktaları hayvanlar olsun fakat onları da bırakmayalım istiyoruz” ifadelerini kullandılar.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.