HER DAİM VE SONUNA DEK DEMOKRASİ

HER DAİM VE SONUNA DEK DEMOKRASİ

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıldönümü ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

15 Temmuz’un Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin en büyük göstergesi olduğunu ifade eden Başkan Sarı, 15 Temmuz gecesi destan yazıldığını hiçbir zaman unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyledi.

Her daim ve sonuna dek demokrasinin ve adaletin yanında olduklarını söyleyen Başkan Sarı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “15 Temmuz 2016 günü aziz milletimize karşı yapılmaya çalışılan hain darbe milletimizin destansı bir direnişi ile engellenmiştir. 15 Temmuz’un millet tarafından Dünya tarihinde eşi ve emsali görülmemiş bir kahramanlık örneği sergilenmiştir. Vatan ve millet uğruna kendini tankların altına atan bu kahraman millet, sokaklara çıkarak tarihin seyrini değiştirmiş, tarihin en görkemli destanlarından birini yazmıştır. Uçak, helikopter, tank ve silah gücünü alçakça devletine ve milletine çevirenler bu destansı direniş sayesinde alt edilmiş ve püskürtülmüştür. Bu uğurda Hakk’ın rahmetine kavuşan 251 şehidimiz ile gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ayrıca bu vesileyle bir daha 6 Şubat asrın felaketinden hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” Dedi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.