MÜDÜR BİLGİL’DEN MEVKİDAŞINA ZİYARET

MÜDÜR BİLGİL’DEN MEVKİDAŞINA ZİYARET

Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil, mevkidaşı Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Kenanoğlu’nu ziyaret etti.

Hatay eğitim camiasının tanınmış simalarından olan Kenanoğlu’nu çalışmalarından dolayı tebrik eden Bilgil’e Şehit Mehmet Sarıaslan İ.O. Müdürü Zekeriya Beyazıt   da eşlik etti. Müdür Kenanoğlu’na çalışmalarından dolayı başarı dileklerini de ileten Bilgil, ziyaret anısına Kenanoğlu’na hediye takdiminde bulundu.

KENANOĞLU ZİYARETÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Kenanoğlu, kendisini ziyaretleriyle onurlandıran Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil ve Şehit Mehmet Sarıaslan İ.O. Müdürü Zekeriya Beyazıt’a yayınladığı mesajla teşekkür etti. Müdür Kenanoğlu mesajında; “Hatay’ımızın serhat ilçelerinden Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürü, değerli arkadaşım Sayın Hikmet Bilgil ve Şehit Mehmet Sarıaslan İ.O. Müdürü Zekeriya Beyazıt  ziyaretimize geldiler. Kendileriyle eğitim öğretim konularında fikir alışverişinde bulunduk. Kıymetli misafirlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.