HİKMET ÇİNÇİN’DEN DEV ADIM, CHP’DEN HBB ADAY ADAYI OLDU

HİKMET ÇİNÇİN’DEN DEV ADIM, CHP’DEN HBB ADAY ADAYI OLDU

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nı kesintisiz olarak yıllardır başarıyla yöneten ATSO Başkanı Hikmet Çinçin CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye başkan aday adaylığı başvurusu yaptı.

ATSO başkanlığı görev süresi boyunca üyelerine çok önemli ayrıcalıklar kazandırarak kentten çok sayıda marka çıkmasını sağlayan, kente çok sayıda coğrafi işaret kazandıran Çinçin, Hatay Büyükşehir Belediye başkan aday adaylığı ile kenti ayağa kaldırmaya aday olduğunu açıkladı.

BAŞVURUSUNUN ARDINDAN İLK DEFA MEŞ’ALE GAZETESİ’NE KONUŞTU

Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığı aday adaylığı dosyasını teslim eden Hikmet Çinçin, başvurusunun ardından ilk kez Hatay Meş’ale Gazetesi’ne konuştu. Hatay’ı bu halde bırakamayacağını belirten Çinçin, aday adayı olmayı uzun zamandan bu yana değerlendirdiğini belirtti. Hatay için gövdesini taşın altına koymaya hazır olduğunu da kaydeden Çinçin; “Hatay’ımızı ayağa kaldırmak için ben tüm bilgi ve birikimimi bu kente harcamaya hazırım. Hatay’ın ihtiyaçlarını iyi biliyorum. Bu amaçla ülkenin kurucu iradesi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adaylığı başvurumu yaptım. Kentimizin bu halde kalmasına izin veremeyiz. İcra makamında yer alarak bu kent için söyleyecek sözümüzün olduğuna inanıyorum. Partimizin aday göstermesi halinde bu şehri ayağa kaldıracağız. Hataylılara daha güzel bir kent bırakmak için aday adaylığı başvurusunda bulundum. Başvurumuzun kentimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.