STK BAŞKANLARINDAN VALİ MASATLI’YA ZİYARET

STK BAŞKANLARINDAN VALİ MASATLI’YA ZİYARET

Hatay’da hizmet veren sivil toplum kuruluşu başkanları Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı makamında ziyaret etti. Hatay’ın sorunlarını yakından bilen STK’ların başkanları, kente atanan Vali Masatlı’ya yeni görevinde başarı dileklerini ileterek kentin yeniden ayağa kalkması sürecinde kendilerine düşen her göreve hazır olduklarını aktardılar. Hatay Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu, Vali Masatlı’yı ziyaretinde beraberindeki heyette yer alan STK ve dernek temsilcilerini Vali Masatlı’ya tanıttı.

MASATLI: “HATAY’I PAYDAŞLARI İLE AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu kaydeden Vali Masatlı, “Hatay gerçekten kardeşliğin, paylaşmanın ve birlikteliğin üst düzeyde yaşandığı bir kent. Bugün sizin gerçekleştirdiğiniz ziyaret sizlerin kentinizi ne kadar sevdiğini gösteriyor. Ben de Hatay’ı Hataylılar ile birlikte istişare içerisinde ayağa kaldıracağımı her platformda söylüyorum. Değerli fikirleriniz bizlere ışık olacaktır. Ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

TAŞÇIOĞLU: “HER GÖREVE HAZIRIZ”

Hatay Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu, Hatay’ın ayağa kaldırılmasında her göreve hazır olduklarını belirtti. Başkan Taşçıoğlu yaptığı konuşmada; “Hatay sadece binalardan, yollardan, köprülerden ibaret bir şehir değildir. Hatay kültürlerden, geçmişinden aldığı güç ile binlerce yıllık medeniyete ev sahipliği yapan zamanının öncü kenti olmuş bir şehirdir. Her sokağından zenginlikler fışkıran bu kenti, o kentin dinamikleriyle ayağa kaldırma fikriniz bizi memnun etmiştir. Bize düşen her göreve canımız pahasına hazır olduğumuzu bir kez daha bildiriyor, sizlere görevlerinizde üstün başarı dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.