HRİSTİYAN ÜYELERE NOEL SÜRPRİZİ

HRİSTİYAN ÜYELERE NOEL SÜRPRİZİ

Farklı din ve mezheplerin bulunduğu şehrimizde bir arada yaşama kültürünün sahnede vücut bulmuş hali olan ve Dünyanın bir çok kentinde verdikleri konserler ile barış mesajları veren Antakya Medeniyetler Korosu üyelerinin dini bayramlarında gerçekleştirdiği kutlama programları ile tüm dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor. Dünyanın birçok ülkesinde Hristiyanlar tarafından 24 Aralık’ı 25’ine bağlayan gece kutlanan Noel Bayramı dolayısıyla Koro üyeleri tarafından düzenlenen sürpriz program renkli görüntülere sahne oldu. Saatler öncesinden yapılan tüm hazırlıkların  Antakya Medeniyetler Korosu tarafından yapıldığı kutlama programı karşısında oldukça mutlu olan Hristiyan üyeler duygu dolu anlar yaşadılar. Kutlamaya uygun bir biçimde süslemesi yapılan salonda bir araya gelen üyeler koro üyeleri tarafından hazırlanan pasta,börek,tatlı ikramlarını afiyetle yerken Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat Noel Bayramlarını kutladığı Hristiyan üyelere hediye takdiminde bulundu.

Antakya Medeniyetler Korosunun bu gibi organizasyonları ile de farkını ortaya koymaya devam ettiğini ifade eden Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat yaptığı açıklamada: ”Farklı din ve mezheplere ait kıymetli üyelerimizin dini bayramlarında ve özel günlerde bu gibi programlar düzenliyoruz. Yaklaşık 250’i bulan üye mevcudumuzun tamamı bu programlara katılım göstererek birbirlerinin bayramlarını kutlamaktadırlar. Bugün Hristiyan üyelerimizin Noel Bayramlarını kutlamak üzere bir araya geldik. Oldukça renkli görüntülerin oluştuğu programımızda Hristiyan üyelerimizin mutlulukları adeta gözlerinden okundu. Konserlerinde verdiği barış mesajları ile tüm dünyanın takdirini kazanan Antakya Medeniyetler Korosu olarak tüm üyelerimizin dini bayramlarında bu gibi etkinliklerimize devam edeceğiz. Hristiyan üyelerimizin ve tüm Hristiyan aleminin Noel bayramını kutluyor nice bayramlarda hep bir arada olma dileği ile etkinliğimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm koro üyelerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

Çok mutlu olduklarını ifade eden Antakya Medeniyetler Korosunun Hristiyan üyeleri düzenlenen program için Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat başta olmak üzere tüm üyelere teşekkür ettiler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.