HÜKÜMLÜLERE YENİ İŞ KAPILARI AÇILIYOR

HÜKÜMLÜLERE YENİ İŞ KAPILARI AÇILIYOR

Hatay Valisi Rahmi Doğan, denetimli serbestlik kapsamında haklarında kamuya yararlı bir işte çalıştırılma kararı verilen hükümlülerin çalışmasına yönelik düzenlenen işbirliği protokolünü imzaladı.

Bugün sabah  Abdurrahman Melek Toplantı Salonunda haklarında kamuya yararlı bir işte çalıştırılma kararı verilen hükümlülerin çalışma sürelerinin yerine getirilmesini sağlamak, sosyalleşmelerini teşvik ederek üretken, verimli, kanunlara ve toplumsal kurallara saygılı bir yaşam biçimine uyumlarını kolaylaştırmak amacıyla Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman arasında işbirliği protokolü imzaladı.

Hatay Valisi Rahmi Doğan protokol öncesinde yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:

“Ceza adaletinin temel amacı hükümlülerin topluma yeniden kazandırılması ve tekerrürün önlenmesidir. Bu nitelikte bir infaz rejiminin unsurları, cezaevinde çalışma, tekrar topluma katılmayı sağlayıcı eğitim ve alıştırma tedbirleri ile yeniden sosyalleştirmedir. Başsavcılık ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün yapacağı tasnife göre hükümlülerimizi, sosyal hayata adapte etmek ve sorumluluk sahibi bir yaşam biçimine hazırlamak için hükümlülerimizin kamu hizmetinde bulunmaları hem kendileri hem toplumumuz açısından da faydalı olacaktır.”

Protokol imza törenine Vali Rahmi Doğan’ın yanı sıra, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman ve ilgili kurum müdürleri katıldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.