KARAAĞAÇLI MİRA TÜRKİYE 3.SÜ

KARAAĞAÇLI MİRA TÜRKİYE 3.SÜ

Millî Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği “Sıfır Atık Yarışması”nda Hatay-Arsuz-Karaağaç’ta bulunan Arsuz Karaağaç Anaokulu’ndan öğrenci Hayal Mira Eren, Türkiye üçüncülüğü elde etti. 

Atık üretimini azaltmak, geri dönüşümü teşvik etmek ve çevre duyarlılığı oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen yarışma, İstanbul Ataşehir Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesi’nde ödül töreniyle sonuçlandı. 81 ilin katılımıyla gerçekleşen yarışmada, üç tema ve yedi kategoride toplam 495 il birincisi eser değerlendirildi. 

Arsuz Karaağaç Anaokulu’ndan öğrenci Hayal Mira Eren, Atıktan Sanata İleri Dönüşüm Yarışması’nda ilimizi temsil ederek üçüncülük ödülünü kazandı. Ödülünü Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’dan alan Eren, başarısını büyük bir özveriyle elde etti. 

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Minik öğrencimizi kutluyor ve başarılarının hayat boyu sürmesini diliyoruz” ifadelerine yer verildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.