KUR’AN-I KERİMİ EN GÜZEL ŞEKİLDE OKUMAK İÇİN YARIŞTILAR

KUR’AN-I KERİMİ EN GÜZEL ŞEKİLDE OKUMAK İÇİN YARIŞTILAR

2021 yılı Kur’an kursu öğrencileri Kur’an-ı Kerimi en güzel şekilde okumak için yarıştı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı hafızlık eğitimi verilen Kur’an kurslarında okuyan öğrenciler arasında Hafızlık ve Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma yarışmaları gerçekleştirildi.

Yarışmalar kız ve erkek öğrenciler olmak üzere iki ayrı kategoride yapıldı. Hafızlık alanında Kırıkhan Şehit Hurşit Uzel Kız Kur’an Kursu Öğrencisi Esmanur Keskin ve Merkez Erkek Kur’an Kursu Öğrencisi İlyas Kaldırım; Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma alanında ise Kırıkhan Beyazid-i Bestami Kız Kur’an kursundan Rümaysa Efe ve Antakya Hz.Ebu Bekir Kuran kursundan Enes Yapıcı birinci olarak ilimizi bölge yarışmalarında temsil etme hakkı kazandı.

Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Kur’an-ı Kerim’e gönül veren tüm öğrencilere, onları yetiştiren ailelerine, üzerlerinde emekleri bulunan hocalarına yürekten teşekkür etti.

İl genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.