KESKİN HBB İTFAİYE DAİRESİ BAŞKANI OLDU

KESKİN HBB İTFAİYE DAİRESİ BAŞKANI OLDU

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı iken HBB Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanan başarılı isim Ahmet Keskin, HBB İtfaiye Dairesi Başkanlığına atandı.

Hatay’da Ülkücü milliyetçi camiaya yıllarını veren Keskin, İskenderun Belediye Başkan Yardımcılığı ve HBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde elde ettiği başarılarla kent kamuoyunun takdirini kazandı.

KESKİN: “RABBİM GÖREVİMİZİ HAYIRLI EYLESİN”

REKLAM ALANI

Hatay’da Ülkücü milliyetçi camiaya yıllarını veren Keskin açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Teşkilatımızın teveccühü ve takdiri ile yürütmekte olduğum HBB Genel Sekreter yardımcılığı görevimden ayrılıyorum. Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekilimiz Lütfi Kaşıkçı, İl Başkanımız Metin Taşçı, Belen Belediye Başkanımız İbrahim Gül, birbirinden değerli Saygıdeğer 15 İlçe başkanlarımız, Ülkü Ocakları başkanlarımız, Kadın Kolları başkanlarımız, Vakıf başkanlarımız, Sendika başkanlarımız, kıymetli meclis üyelerimizin ve Ülküdaşlarımın teveccühü ve takdiri ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Öntürk beyin onayı ile Teşkilatımı temsilen Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı görevine başlama sürecini başlatacağım. Rabbim depremle yıkılmış ve ayağa kalkmayı bekleyen medeniyetler şehri Hatay’ımıza hizmet etmeyi nasip eylesin inşallah. Selam ve Dua ile kalın” ifadelerini kullandı.Keskin’in HBB İtfaiye Dairesi Başkanlığına atanması kent kamuoyunda beğeniyle karşılandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.