OKUL SERVİSLERİNDEN GÜVENLİK KONUSU UYGULAMASI

3 NOKTALI EMNİYET KEMER SİSTEMİ

OKUL SERVİSLERİNDEN GÜVENLİK KONUSU UYGULAMASI

Antakya’nın önde gelen okul servislerinden Nazar Öğrenci servisi işletmecisi Ömer Uraz, yeni yönetmeliğin güvenlik tedbirlerini arttırdığını ifade ederken, şoförlerin öğrencilerin koltukta olup olmadığını fark edecekleri sensörler ile daha güvenli bir şekilde okuldan eve, evden okula ulaşabileceğini söyledi.

3 NOKTALI EMNİYET KEMER SİSTEMİ

Aynı zamanda kendisi de Servis şoförlüğü yapan Ömer Uraz, “Hayırlısı ile yeni yönetmelik ile sezonumuz açılıyor. Araçlarımızda bir ay kayıtlı kalabilecek şekilde kamera sistemleri, koltuk sensör sitemi, emniyet kemerleri sistemi, araçlarımızı hazır hale getirdik. Servis yapmaya en güzel şekilde hazır hale getirdik. Tüm eksikleri giderdik. Araçlarımızda bulunan koltuk sensörlerinin bize sağladığı kolaylıklar var. Yeni yönetmelikte zaten bunun uygulanması, olmayan araçlarda ise 1 yıl içinde yenilmesi gerekiyor. Tüm servisçi arkadaşlarımız eksiklerini en kısa sürede tamamlamak içinde çalışıyor. Yeni yönetmelik 3 noktalı emniyet kemer sistemini de bize kazandırdı. Tüm araçlarımızda güvenlik sorunu olmadan rahat bir şekilde öğrencilerimizi okullara ulaştırmaya çalışıyoruz.”

12-13 SERVİSİMİZ VAR

 “Nazar Öğrenci servisi olarak 12-13 araçla çalışmaya hazırız. Velilerimiz kiminle çalıştığına dikkat etmeli. Kayıtlı araçlara yönelmeye çalışsınlar. Şoförlere, araç uygunluğuna, servisin konforuna ve donanımlara en önemlisi güvenliğe dikkat esinler. Çocuklarımız herkes için çok önemli. Ailelerin önceliği de güvenlik oluyor. Bizde bu güvenliğe uygun olarak çalışmalarımızı tamamladık. Araçlarımızda Hostes zorunluluğu var. Tüm araçlarımızda ilkokul taşıyan araçlarımızın hepsinde hostes var. Sisteme ve yönetmeliğe uygun bir şekilde, profesyonel olarak hosteslerimiz çalışmaya hazır duruma geldi. Antakya trafiğinin okullar açıldıktan sonra artacağını düşünüyorum. Bu süreçte, okul saatleri ve kısalan servis araları bizi ve trafiği etkiliyor.” Diyerek yeni ve güvenlikli araçlar için taksilerde olduğu gibi servislerde de ÖTV indirimi uygulanmasının gerektiğini söyledi. HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.