HATAYLI PEHLİVAN’IN SIRTI YERE GELMEDİ

HATAYLI PEHLİVAN’IN SIRTI YERE GELMEDİ

Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Antakya TOBB Anadolu İmam Hatip Spor Lisesi öğrencisi genç pehlivan Halil İbrahim Güven Kırşehir’de yapılan turnuvada bölge şampiyonu oldu.

Hatay’da sırtı yere gelmeyen genç pehlivan, bölge şampiyonasında gösterdiği performans ile Hatay’ı gururlandırırken, Türkiye şampiyonasına gitme hakkı kazandı.

OKUL YÖNETİMİ GENÇ PEHLİVANI VE DESTEKÇİLERİNİ KUTLADI

Genç Pehlivan Halil İbrahim Güven’i yetiştirerek bugünlere gelmesinde pay sahibi olan okulu Antakya TOBB Anadolu İmam Hatip Spor Lisesi yönetimi, başarıda emeği geçenlere teşekkür etti. Okul yönetiminden yapılan açıklamada; “Kırşehir’de Yapılan Grekoromen Güreş Grup Müsabakalarında Hatay birincisi Olarak Gruplara Giden Halil İbrahim Güven Kırşehir’de tüm rakiplerini yenerek grup şampiyonu olmuştur. Sporcumuzu ve ailesini ve yetişmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz.

Halil İbrahim Güven Türkiye Şampiyonasında okulumuzu Hatay’ı temsil edecek. Tebrikler Halil İbrahim Güven Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz. Bu Başarıda Emeği Geçen Başta Ailesi olmak üzere Sporcumuzun Yetişmesinde Emeği Geçen Başta okul Müdürümüz Mehmet Hanifi Tuncer’e Okul Müdür Yardımcımız Bekir Yeral’a Şevket Güzel’e, Mehmet Alkan’a Bestami Bilgin’e, Antrenörlerimiz Hasan Malgaç’a, Ahmet Kardeşler’e, Şükrü Uygan’a, Oğuzhan Yakaç’a, Ali Arıkoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz“ denildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.