KÖPEK OLAYININ İÇYÜZÜ ORTAYA ÇIKTI!

KÖPEK OLAYININ İÇYÜZÜ ORTAYA ÇIKTI!

Türkiye’yi ayağa kaldıran İskenderun’da pikap arkasında sürüklenen köpek olayının iç yüzü, köpeğin sahibi ve aracın sürücüsü olduğu belirlenen Halil Özer’in açıklamaları sonucu ortaya çıktı.
İskenderun’da bir köpeğin pikap arkasında bağlanarak sürüklendiği görüntüleri Türkiye genelinde büyük yankı uyandırdı. Çok kısa sürede sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, geniş bir tepki topladı ve konunun tartışılmasına neden oldu.
Görüntülerle ilgili olarak pikabın sürücüsü ve köpeğin sahibi olduğu belirtilen Halil Özer, durumu sosyal medyada gördüğünde şok yaşadığını söyledi.
Görüntülerdeki köpeğin kendine ait ve evinde beslediği bir köpek olduğunu ifade eden Halil Özer olayın iç yüzünü şöyle anlattı: “Eşim doğum yapmıştı. Saban onun yanına gidiyordum. Köpeği aracımın arkasına bağlamıştım ancak telaşla evden çıktım, farkında bile değildim. Giderken dikiz aynasından bir anda köpeği gördüğümde hemen durdum, köpeği kucağıma aldım ve veterinere götürdüm. Bu şekilde köpeği sürüklemek asla bilerek yapabileceğim bir şey değil. Yazık günah, biz bu köpeği besliyoruz, seviyoruz, bakıyoruz. İnsan ister mi böyle olmasını? Canı olması lazım insan bir köpeği aracın arkasına bağlayıp sürüklenmesi için. Yazık kendi evimizde büyüttüğümüz köpek. Dilsiz hayvan, insan olan bunu ister mi?”
İki çocuk babası olduğunu ve yeni çocuğunun dünyaya geldiğini de aktaran Halil Özer “Bu olay bilmeyerek olmuş, bunu yapması için insan cani olması gerek! İnsanın vicdanı el verir mi? Veterinere de gösterdim, çok şükür her hangi bir yarası beresi yok. Köpeğim çok şükür iyidir. Benim yeni çocuğum doğmuş, yazık günah, pikabın arkasına bağlıydı köpek, ben de fark etmedim, evimiz de hastaneye yakın. Oradan da geçerken kamera çekmiş, zaten ben de fark eder etmez aldım köpeği, benim üç çocuğum var, böyle bir şeye nasıl müsaade edeyim. Benim evlatlarım var. Biraz aksıyordu, veterinere götürdüm, şimdi çok şükür iyi” şekline konuştu.
Bu arada İskenderun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sürücüyü evinin önünde gözaltına aldı ve emniyete götürdü. Görüntülerdeki köpek de veterinere götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltına alınan sürücünün adliyeye çıkarılması bekleniyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.