ÜLKÜCÜLERDEN DEPREMZEDELERE AŞURE İKRAMI

ÜLKÜCÜLERDEN DEPREMZEDELERE AŞURE İKRAMI

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı tarafından binlerce depremzedeye aşure ikramı yapıldı.Hatay Ülkü Ocakları, Muharrem ayı dolayısıyla 2500 depremzede vatandaşa aşure ikramında bulundu. Aşure dağıtımında Muharrem ayının kardeşlik ve barış duygularının pekiştiği bir ay olduğu mesajları verildi.

Paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin arttığı Muharrem ayında Hatay Ülkü Ocakları tarafından aşure dağıtımı yapıldı. Çadırkent ve konteynerkentlerde kurulan stantlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

DÖNER: HER GÜN AŞURA HER YER KERBELA…

‘Aşure; birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın simgesidir’ diyerek ikramlarda bulunan Başkan Alihan Döner; “Muharrem ayı münasebetiyle Ülkü Ocakları mutfağımızda pişirilen 2500 kişilik aşurenin Ülkü Çadır Kentimizde ve çeşitli barınma bölgelerinde dağıtımını gerçekleştirdik.Bu ay ikram edilecek aşurelerin birlik ve beraberliğimizin perçinleşmesine vesile olması en büyük arzumuzdur. İnsanlarımıza hizmet etmek, daima güler yüzle onlara hitap etmek, onları mutlu kılma asıl maksadımız ve hedefimiz.

Amaç; birlik, beraberlik ve hoş bir ortam yaratmak. Muharrem Ayı, kutsal aylarımızdan bir tanesi. Bir kısım vatandaşımız bu ayı, oruç tutarak geçiriyor, Allah ibadetlerini kabul etsin. Tüm İslam alemi ve ülkemizin bu zor günlerden kurtulmasını ve dar tünelden çıkıp selamete ulaşmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Gözden akan üç damla yaş ile…Her gün aşura her yer Kerbela…” dedi.Depremzede vatandaşlar, ikramlarından dolayı Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner’e ve tüm ekibe teşekkür ettiler. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.