Kültür Ailesi Şehitlerimizi Unutmadı

Eğitim öğretimdeki başarısının yanında sosyal projeleri ile de takdir toplayan Kültür Temel Lisesi Mevlid Kandilinde Antakya Şehitliğine ziyaret gerçekleştirdiler.

Kültür Ailesi Şehitlerimizi Unutmadı

Eğitim öğretimdeki başarısının yanında sosyal projeleri ile de takdir toplayan Kültür Temel Lisesi Mevlid Kandilinde Antakya Şehitliğine ziyaret gerçekleştirdiler.Kültür Temel Lisesi Kurucusu Ali Girişken önderliğinde ellerinde Türk Bayrakları ile Cumhuriyet -Cengiz-Rüstem Tümer Paşa caddesi güzergahlarını kullanarak öğretmenleri nezaretinde şehitliğe gelen öğrencilere yol boyunca vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Antakya şube müdürü Kadir Urfalı,Müdür yardımcısı İbrahim Bayırlıoğlu, Öğretmenler ve Öğrencilerin şehitlerimizin mezarlarını dualar eşliğinde ziyaretlerinin ardından Kültür Temel Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Cemile Gök tarafından Kuran-ı Kerim okunarak dua yapıldı.Şehitlik ziyareti şehitlik anıtı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
Mübarek Mevlid Kandilinde şehitlerimizi ziyaret etmenin gururunu yaşadıklarını ve Her daim toplumsal değer-lerine sahip çıkan gelece-ğimizin teminatı gençler ile gurur duyduklarını ifade eden Kültür Temel Lisesi Kurucusu Ali Girişken:”Kültür ailesi
olarak daha önce de
bir çok kez yaptığımız gibi bugünde Vatan uğruna canını feda eden kahraman şehitlerimizi ziyaretimizde okuduğumuz dualar ile aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle andık.Ruhları şad olsun.Her daim toplumsal değerlerine sahip çıkan geleceğimizin teminatı gençlerimiz ile gurur duyuyorum”dedi.
HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.