GÜLER; SAMANDAĞ-ARSUZ YOLU YAPILACAK

GÜLER; SAMANDAĞ-ARSUZ YOLU YAPILACAK

GÜLER; SAMANDAĞ-ARSUZ YOLU YAPILACAK

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İbrahim Güler,Samadağ Ziraat Odasını ziyaret etti. Hatay’ın geleceğini ilgilendiren projeler ile Samandağ’ının sorunlarını ve çözüm önerileri ile istişarelerde bulunan Güler, Yıllardır bir türlü yapılamayan Samandağ-Arsuz yolunun 2019 yılı Yatırım programına alındığını ve yolun yapımana 2019 yılında başlanacağını ifade etti.Yolun yapımı ile ilgili açıklamanın geçtiğimiz hafta ilimizi ziyaret eden Ulaştırma Ve Alt Yapı Bakanı tarafından yapıldığını belirten Güler,Samandağ’ın önemli sorunlarından biri olan kıyı kenar çizgisinin çözüme kavuşturulacağını ve bu konudaki çalışmanın kıyı kenar çizgisi mağdurlarıyla istişare edilerek yapılacağını açıkladı. Çevlik-Arsuz yolunun programa alındığını, çevre yolunun 2019 yılında bitirileceğinin olması Samandağ halkını sevindirerek güven empoze etmiştir.

Samandağı’nın yılda 300 milyon TL ekonomik, kayba sebep olan ürünlerin depolanması, paketlenmesi, işlenmesi ve pazarlanmasının önünü açacağına ve orta ölçekte bacasız sanayi kurmak üzere arazi talebini değerlendiren Güler,gereken çalışmarın yapılacağını ifade etti.Samandağ Ziraat Odası Başkanı Selim Kamacı,Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler’in yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Samandağ halkına sosyal medya aracılığı ile bir yazılı açıklama yapmıştır.’’ Değerli Samandağ Halkı Sayın Güler,önemli projeler ile birlikte Samandağ sahilinin bilimsel çalışmalar ışığında kıyı şerit çizgisi korunarak halka açık modern sahil şeridi oluşturacaklarını sahil şeridinin bu yönde rekraoasyon edileceğinin altını çizmiştir. Seçilmeden önce dahi yaptıkları girişimler neticesinde Çevlik-Arsuz yolunun programa alındığını, çevre yolunun 2019 yılında bitirileceğinin müjdelerini vermesi bizleri ayrıca sevindirerek güven empoze etmiştir.İbrahim Güler,Beyefendinin sıklıkla ifade ettiği yerel seçimler ideolojik seçimler değildir. Seçilmem halinde rozetimi bir kenara bırakacağım ve herkese eşit olacağım sözleri ile bizleri fevkalade etkilemiştir. Hatay’da barıştan yana ,halktan yana,haktan yana tavır alacağı temsilde hizmette,istihdamda ayrım yapmayacağı yönünde söz vermeleri fevkalade sevindirici olmuştur.Sayın Güler ve ekibine Odamıza yaptıkları ciddi ve nazik ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkürlerimizi sunar.Yürümeyi düşündükleri doğru ve eşitlikçi yollarının açık olmasını temenni eder,başarılar dileriz’’ açıklamalarında bulundu. HABER M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.