LAZİO, BASHİRU TRANSFERİNİ BİTİRİYOR

LAZİO, BASHİRU TRANSFERİNİ BİTİRİYOR

Bashiru’nun satışından elde edilecek para zor günler geçiren Hatayspor için can simidi olacak. Bashiru için ödenecek bonservis bedelinin 6 milyon Euro’ya kadar çıkması bekleniyor

Geçtiğimiz sezonun başında Hatayspor’la 3 yıllık sözleşmeye imza atan 23 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu Fisayo Dele- Bashiru, sezonun tamamlanmasının ardından kulüplerin transfer listelerinde adı sıklıkla geçen oyunculardan biri oldu.

Sürati ve tekniği ile dikkat çeken Dele-Bashiru’nun adı birçok kulüple anılıyor. Son olarak genç yıldıza İtalya’nın dev ekiplerinden Lazio’nun talip olduğu öğrenildi.

REKLAM ALANI

İtalya basını Serie A’nın köklü takımlarından Lazio’nun, Hatayspor forması giyen Dele-Bashiru ile ilgilendiğini yazdı ve Lazio’nun Dele-Bashiru için yapacağı teklifin 6 milyon Euro’yu bulmasının beklendiğini haberleştirdi. Lazio’nun kısa süre içerisinde Hatayspor’a resmi teklifi yapması bekleniyor.

HATAY’DAKİ PERFORMANSI MİLLİ TAKIMIN KAPISINI AÇTI

Fisayo Dele-Bashiru geride bıraktığımız sezonda Hatayspor formasıyla 36’sı ilk 11’de olmak üzere toplam 39 maça çıktı. Genç yetenek bu maçlarda takımına 9 gol ve 6 asistlik bir katkı sağladı. Bashiru, Bordo-Beyazlı forma altındaki oyunuyla Nijerya Milli Takımı’na kadar yükseldi.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.