SİLAH KAÇAKÇILARINA OPERASYON!

SİLAH KAÇAKÇILARINA OPERASYON!

ARALARINDA HATAY’IN DA BULUNDUĞU 73 İL’DE RUHSATSIZ SİLAH TAŞIYAN ŞAHISLARA VE SİLAH KAÇAKÇILARINA YÖNELİK EŞ ZAMANLI DÜZENLENEN OPERASYONDA 131 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay dahil 73 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Mercek-12’ operasyonlarında bin 131 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
Operasyonun detaylarını paylaşan Yerlikaya, silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik 4 gündür devam eden “Mercek-12” Operasyonlarında; 710 Ruhsatsız Tabanca, 60 Kurusıkıdan Çevrilmiş Tabanca olmak üzere toplam 770 Tabanca, 23 Uzun Namlulu Tüfek, 181 Ruhsatsız Av Tüfeği olmak üzere toplam 974 Silah ele geçirildiğini, 1131 şüphelinin de adalete teslim edildiğini ifade etti.
Operasyonların İl Jandarma Komutanlıkları ve İl Emniyet Müdürlükleri tarafından evlerde, iş yerlerinde ve yol aramalarında gerçekleştirildiğini ifade eden Bakan Yerlikaya, “Halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerinin ve onlara silah temin edenlerin peşindeyiz. Onları adalete teslim etmeye kararlıyız. Operasyonları gerçekleştiren kahraman jandarmamızı ve kahraman emniyetimizi tebrik ediyorum” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.