Meşale Gazetesi

LÜTFÜ SAVAŞ HİZMETLERİNİ YETERSİZ BULANLARA “BOŞ TENEKE”DEDİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş Belediyenin beş yıllık hizmetlerini yetersiz bulan ve bu konuda kendisini eleştiren vatandaşlara “boş teneke gibi ses çıkarıyorlar” şeklinde cevap verdi.

LÜTFÜ SAVAŞ HİZMETLERİNİ YETERSİZ BULANLARA “BOŞ TENEKE”DEDİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş Belediyenin beş yıllık hizmetlerini yetersiz bulan ve bu konuda kendisini eleştiren vatandaşlara “boş teneke gibi ses çıkarıyorlar” şeklinde cevap verdi. HBB Başkanı Lütfü Savaş TV A televizyonunda kendisine yönelik eleştirelere ne diyorsunuz şeklindeki bir soruya verdiği yanıtta “biz proje konuşuruz.
Bizim hizmetlerimizi yetersiz bulanlar ve eleştirenler boş teneke gibi yalnızca ses çıkarıyorlar “şeklinde konuştu.HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın TV A kanalında yayınlanan bu sözleri Hatay kamuoyunda büyük tepki çekti.Gazetemiz muhabirlerini
arayan çok sayıda vatandaş bu sözleri başkana yakıştıramadıklarını belirterek “biz başkanın beş yıllık hizmetlerini yetersiz bulduğumuzu açıkça söylüyoruz. Başkan bu eleştirilerimizi ciddiye alıp gereğini yapacağına bizi açıkça aşağılıyor.
Dolayısıyla bu sözlerini Hatay Büyükşehir Makamına yakıştıramıyoruz dediler. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.