YIKIMA 13 KATLI BİNANIN TERASINDAN BAŞLANDI!

YIKIMA 13 KATLI BİNANIN TERASINDAN BAŞLANDI!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay’ın İskenderun ilçesinde ağır hasarlı 13 katlı lüks sitenin yıkımı için, terasına iş makinesi çıkarılarak yıkmaya başlandı.
Hatay’da ağır hasarlı binaların yıkımı ve enkaz kaldırma çalışmaları aralıksız sürüyor. İskenderun ilçesi Çay Mahallesi’nde Daire fiyatlarının 2 milyon TL’yi bulduğu 4 bloklu 13 katlı lüks site, ekipler yıkım için harekete geçti. Birçok yerde tabandan başlatılan yıkım çalışması, yüksek binada ise farklı bir yöntem uygulanarak vinç yöntemiyle iş makinası terasa çıkartıldı. Çevrede güvenlik önlemi alınarak yıkımına başlanan 13 katlı sitenin terasına iş makinası çıkarılma işlemleri ise çevredeki vatandaşların ilgi odağı oldu.
Çalışmaları büyük bir merakla izleyen ve ekiplerin yıkıma terastan başlamasını da ilginç bulduğunu belirten Cansu Kara adlı genç kız, “Burası İskenderun ilçesi Çay Mahallesi. Bundan birkaç gün öncesinde görmüş olduğunuz binaya vinçle, yıkım yapılacak diye geldiler. Ben de yakında bulunan bir spor salonunda çalışıyorum. Yıkımın tepeden başladığı için çevreye moloz düşüyor, tabi ki Hataylılar olarak biz bu duruma alıştık. Tepeden yıkıyor olmaları bize çok ilginç geldi” dedi.
“İLK KEZ GÖRDÜĞÜM İÇİN ÇOK İLGİNÇ GELDİ”
Tonlarca ağırlıktaki iş makinelerinin 13 katlı binanın terasına çıkarılıp, kat kat yıkım yapılmasının garip geldiğini ifade eden Cansu Kara çalışmalar sırasınad burayı araç ve yaya trafiğine kapattıklarını, buradan herhangi bir insan geçmesine de izin verilmediğini de sözlerine ekledi.
İlk kez böyle bir yıkım çalışması gördüğünü vurgulayan Özgür Türkmen de, “İskenderun burası, binanın tepesinde iş makinası var. Binayı yıkıyor. İlk kez gördüğüm için çok ilginç geldi” şeklinde konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.