LÜTFÜ SAVAŞ, RENGİNİ BELLİ ET

LÜTFÜ SAVAŞ, RENGİNİ BELLİ ET

Atakaş Hatayspor’un her kritik maçı öncesinde medyaya çıkarak takıma en büyük zararı veren Lütfü Savaş, Atakaş Hatayspor’un Avrupa yolunda en kritik randevusu öncesinde yine sahneye çıktı ve takımın ayarlarıyla oynadı. Atakaş Hatayspor’un Onursal Başkanı olmasının yanı sıra Fenerbahçe kongre üyeliğinden hala istifa etmeyen Savaş, takımını adeta ateş çemberinin içine attı. Fenerbahçe atkısıyla verdiği pozunun sosyal medyada paylaşılmasının üzerinden çok geçmeden kendisine yapılan ağır eleştirilere kulak tıkayan Lütfü Savaş’ın bir an önce rengini belli ederek ya tamamen Atakaş Hatayspor’a, ya da gönül verdiği İstanbul takımının renklerine bürünmesini kendisine tavsiye ediyoruz. Biz kentimizin takımı olan Atakaş Hatayspor’un siyasal hiçbir meseleye alet edilmemesini istediğimiz gibi saha dışında da bu tür ithamlarla anılmasını da istemiyoruz. Beşiktaş maçı öncesinde kulübün onursal başkanı Fenerbahçeli, bu maçta Beşiktaş’ın şansı yok gibi söylemler ortaya atılarak takım adeta allak bullak edildi ve bu söylemler tam tersine Beşiktaş takımında da bomba etkisi yaptı. İlk 13 dakikada skor 3-0’a gelirken kılı kımıldamayan Lütfü Savaş, suçluluğunun bilincinde olarak adeta sessizliğe büründü. Ne maçın öncesinde ne de maçın ardından ortalığı yatıştıracak ya da kendisi üzerine atılı iddiaları bertaraf edecek açıklamalar yönetim kanadından gelmedi.

YÖNETİM 3 MAYMUNU OYNAMAMALI

Atakaş Hatayspor’un yönetimi, takım üzerinden para kazanmayı bırakmalı, kendini zengi eden yöneticilerin yerini liyakatli gerçekten Hatay’a ve Atakaş Hatayspor’a hizmet etmek isteyen yöneticiler gelmeli. Lütfü Savaş’ın her zaman gerisinde kalan ve adeta kendilerine ezberletilenleri medyaya anlatmaktan başka hiçbir etkisi olmayan yöneticiler artık 3 maymunu oynamamalıdır. Bugün Atakaş Hatayspor’un foyası ortaya çıkmıştır. Süper Lig değirmeni Atakaş Hatayspor’u bugün un ufak etmiş, yönetimin defoları bir bir gün yüzüne çıkmıştır. Atakaş Hatayspor’un başarısı isteniyor ise acemice yapılan bu hatalardan derhal uzaklaşılmalı ve Atakaş Hatayspor, spor profesyonellerinin hünerli ellerine bırakılmalıdır. Siyasi parti tutar gibi takım tutma devri Hatay için bitmiştir. Süper ligde var olmak istiyorsak artık belediye bütçesiyle değil, kendi kendine yeten bir takım oluşturulmalı, önümüzdeki sezona bu şekilde hazırlanılmalıdır. Yönetim baştan sona değişmeli, Atakaş Hatayspor markası oluşturulmalıdır. Başka türlü başarı gelmeyecek, günlük başarılar da Beşiktaş karşısında olduğu gibi balon misali bir nefesle uçup gidecektir. Lütfü Savaş’ın gazıyla takımın yönetilemeyeceği açıktır. Fenerbahçe Kongre Üyesi olan Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş’a tavsiyemiz, bir an önce rengini belli ederek Atakaş Hatayspor kimliğine daha fazla zarar vermemesidir.

REKLAM ALANI

Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.