ATATÜRK’ÜN ÖNDERLİĞİNDEKİ BÜYÜK ZAFERİN 101’İNCİ YILI KUTLU OLSUN

ATATÜRK’ÜN ÖNDERLİĞİNDEKİ BÜYÜK ZAFERİN 101’İNCİ YILI KUTLU OLSUN

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıldönümü dolayısıyla Altınözü’nde kutlama programı gerçekleştirildi. Kutlama programının ilk adresi Altınözü Tacettin Sürmeli Parkı’nda bulunan Atatürk Anıtı oldu. Altınözü Kaymakamlığı, Altınözü Garnizon Komutanlığı ve Altınözü Belediyesi’nin çelenkleri Ata’nın huzuruna sunulduktan sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve Garnizon Komutanıyla birlikte tebrikleri kabul etti.
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Kurtuluş mücadelemizin son halkası olan ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun yolunu açan Büyük Zafer’in 101’inci yıldönümü kutlu olsun. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Büyük Zafer’in tüm kahramanlarını saygı ve minnetle anıyorum” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.