MASATLI ÇİFTİ YETİMLERE KOL KANAT GERDİ

Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve eşi Esra Masatlı Hanımefendi, depremzede yetim çocuklarla bir araya gelerek onlara moral ve destekte bulundu.

Hatay Valiliği himayelerinde hayata geçirilen “Yüreğimizdeki Işık Projemiz” kapsamında Home Cake Restaurant’ta düzenlenen etkinliğe, kurum yetkilileri ve hayırsever iş insanları da katıldı. Ebeveynlerini deprem felaketinde yitiren çocuklar için oldukça özel ve sıcak bir ortamın oluşturulduğu organizasyonda, 7-14 yaş aralığındaki çocuklar gönüllerince doyasında eğlenirken, birbirinden keyifli aktivitelere katılma imkanı elde ettiler. Palyaço gösterileri, yüz boyama, oyunlar ve müzikli çalışmalarla renklenen programda çocuklara çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Vali Masatlı ve eşi, çocuklarla yakından ilgilenirken, hatıra fotoğraflarında da birlikte yer aldı.

Masatlı çifti, bu tür çalışmaların depremin en çok etkilediği çocuklara moral vermek ve onları yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla süreceğine işaret etti.

Hatay Valiliği, “Yüreğimizdeki Işık Projemiz” gibi çalışmalarla zor koşulların içinde kalan çocuklara daha aydınlık ve umut dolu bir gelecek sunmayı hedefliyor.