ALTINÖZ: 31 MART YENİDEN REFAH’IN ZAFERİ OLACAK

ALTINÖZ: 31 MART YENİDEN REFAH’IN ZAFERİ OLACAK

Yeniden Refah Partisi, Hatay İl Başkanı Galip Altınöz Antakya’da esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Hatay’da 31 Mart 2024 yerel seçimlerine doğru artan heyecanla birlikte, Yeniden Refah Partisi Hatay genelinde temaslarını sürdürüyor. İl Başkanı Altınöz de her geçen gün gücüne güç katan Yeniden Refah Partisi’ni seçimde zafere ulaştırmak adına ziyaretlerini sıklaştırdı.

“KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Başkanı Altınöz, seçimlere olan inancını vurgulayarak, “Hatay Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyelerini de kazanacağımıza inanıyoruz. İnşallah 1Nisan sabahı Hatay’ımıza Refah gelecek. Hatay’ımızı el birliği ile eski ihtişamına kavuşturacağız. Hatay için elimizden gelenin en güzelini yapacağız. Her yerde şeffaf belediyecilik, gönüllere dokunan belediyecilik diyoruz. 7/24 halkının yanında olan belediyecilik diyoruz. 15 ilçede vatandaşımızın teveccühü olağanüstü. Çünkü insanlar Yeniden Refah Partisi’nin ruhunu gönüllerinde, kalplerinde yaşatıyor ama fiilen de yaşamak istiyorlar. İnşallah 31 Mart akşamı ‘Teşekkürler Hatay’ konuşmasını yapacağız. Hatay’ımızın bu yıkık ve mahzun, öksüz ve yetim haline biz çok üzülüyoruz. İnşallah 1 Nisan itibariyle ‘Yeniden Hatay, Yeniden Refah, Yeniden Erbakan ve Yeniden Adil Düzen’ dönemini başlatacağız” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.