MEMUR-SEN’DEN ARIBAŞ’A ZİYARET

MEMUR-SEN’DEN ARIBAŞ’A ZİYARET

İsmail Bayrakdar başkanlığındaki Memur-Sen heyeti, Hatay İl Emniet Müdürlüğü görevine atana Ahmet Arıbaş’a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Başkan Bayrakdar’a sendika üyeleri de eşlik etti.

BAYRAKDAR: GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLERİZ

Ziyarette heyet adına konuşan Başkan Bayrakdar, bir önceki emniyet müdürü Vedat Yavuz’un Hatay’da önemli işler başardığını belirterek, Arıbaş’ın da daha önceki görevlerinde olduğu gibi Hatay’da önemli işler başaracaklarına inandığını belirtti. Sendika üyelerini Arıbaş’a tanıtan Bayrakdar, misafirperverliği için teşekkür etti. Başkan Bayrakdar açıklamasında, “Memur-Sen Hatay İl Temsilciliğimize bağlı sendikalarımızın başkanları ile beraber Muş İl Emniyet Müdürü iken Hatay İl Emniyet Müdürüğü görevine getirilen Sn. Ahmet Arıbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Misafirperverlikleri ve teşkilatımıza gösterdikleri sıcak ilgilerinden dolayı kendilerine şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş da misafirlerinin ziyaretinden memnun olduğunu belirterek, Hatay’da huzurun sağlanması için gece gündüz çalışacağını kaydetti. Ziyaretçileine teşekkür eden Arıbaş, misafirlerini kapıda uğurladı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.