MEMUR-SEN’DEN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TEMASLARI

MEMUR-SEN’DEN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TEMASLARI

İl Başkanlığını İsmail Bayrakdar’ın yaptığı Memur-Sen’in Hatay Şube yönetimi Hatay sağlık il Müdürlüğü’nde temaslarda bulundu.

Başkan Bayrakdar’a Bayındır-Memur-Sen İl Başkanı Hüseyin Tutar da eşlik etti. Heyet, Hatay sağlık il Müdürlüğü’nde Personel hizmetleri Başkanı olarak göreve başlayan Abdullah Denizoğlu ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Selçuk Öntürk’e ziyaretlerde bulunarak yeni görevlerinin hayırlı olması temennilerini iletti. Başkan Bayrakdar, ziyaretle ilgili açıklamasında; “Memur Sen Hatay İl Temsilciliği olarak Hatay sağlık il Müdürlüğü’nde Personel hizmetleri Başkanı olarak göreve başlayan Abdullah Denizoğlu ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Selçuk Öntürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Her iki değerli müdürümüze atanmış oldukları bu görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.Öntürk ve Denizoğlu, ziyaretlerinden dolayı Memur-Sen heyetine teşekkür etti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.