MERHUM EMİN DÖKMECİ UNUTULMADI

MERHUM EMİN DÖKMECİ UNUTULMADI

Geçtiğimiz yıl genç yaşta kaybettiğimiz, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Hatay Marangozlar ve Hızarcılar Odası Genel Sekreteri Merhum Emin Dökmeci, bu yıl 36.sı düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nda Esnafspor tarafından maç öncesinde anıldı.

36.sı düzenlenen Erhan Aksay turnuvasına Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı olarak katılan Esnafspor, geçtiğimiz yıl genç yaşlarda kaybettiğimiz Merhum Emin Dökmeci’yi unutmayarak, maç öncesinde pankart açarak rahmet diledi. Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı A.Kadir Teksöz ve Faik Özkaya Merhum Emin Dökmeci’nin eşi Filiz Dökmeci ve çocuklarına çiçek takdim etti. Mücadele öncesinde Merhum Emin Dökmeci’nin fotoğrafını göğüslerine takan Teksöz ve Esnafspor futbolcuları, kollarında siyah bant ile maça çıktı. Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı A. Kadir Teksöz, Merhum Emin Dökmeci’ye Allah’tan rahmet dileyerek, eşi ve çocuklarına bir kez daha başsağlığı diledi. Haber:Fadime ÇAYLI           

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.