MHP HATAY’DAN ATSO’YA TEBRİK ZİYARETİ

MHP HATAY’DAN ATSO’YA TEBRİK ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette İl Başkan Yardımcıları Niyazi Öztürk, Mehmet Şahsuvar ve MHP’lilerden oluşan heyet de hazır bulundu. ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, MHP heyetini Selahattin Eskiocak, Meclis Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Yönetim Kurulu, Meclis, Komite ve Disiplin Kurulu Üyeleri ile birlikte ağırladı. MHP İl Başkanı Hikmet Çinçin, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e gerçekleşen seçimdeki başarısından dolayı tebriklerini ileterek hayırlı hizmetlerde bulunmalarını diledi.

ADAL: “ATSO YÖNETİMİNİ KUTLUYORUM”

Hatay iş dünyasının kararını Hikmet Çinçin’den yana güçlü şekilde verdiğini belirten MHP İl Başkanı Murat Adal; “Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, istikrarlı büyümesini Hikmet Çinçin ile sürdürme yönünde karar kılmıştır. Bu isabetli karara imza atan tüm üyeleri kutluyor, yenilenen yönetiminizi de tebrik ederek Antakya, Samandağ, Altınözü, Defne ve Yayladağı’nı kapsayan büyük bir aile olan ATSO’ya hayırlı hizmetlerde bulunma temennimi iletiyorum” dedi.

ÇİNÇİN: “MHP AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİM”

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin de ziyaret ve iyi dileklerinden dolayı MHP ailesine teşekkürlerini sunarak çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında bulundu. İyi dilek ve temennilerin ardından ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.  Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.