GÜZELMANSUR: DİKMECE HALKININ YANINDAYIM

GÜZELMANSUR: DİKMECE HALKININ YANINDAYIM

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Dikmece Mahallesi halkının arazilerine sahip çıkmakm için başlattığı direnişe katılmak üzere vatandaşların yanında olduğunu belirtti.

Konuyla ilgili girişimlerde bulunmaya devam ettiğini belirten Güzelmansur, tutuklu bulunan 4 kişinin de salıverileceğini açıkladı. Milletvekili Güzelmansur yaptığı açıklamada, “6 Şubat’ta büyük bir felaket yaşadık. Ve bu büyük felaketin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Biz mecliste Hatay’ın problemlerini her gün konuşuyoruz. Hatay’ın özel afet bölgesi olması için çağrı yaptık. Dikmece’de de ilk günden beri halkımızla birlikte olduk. Sorununuzu gündeme taşıdık. TOKİ Başkanımızla, Çevre Bakanımızla defalarca görüştüm. Biz halkın mağdur edilmemesi ve ekili arazilerin üzerine konut yapılmaması için konuşmalar yaptık. Askerimizle halkımızın karşı karşıya gelmesini istemiyoruz. Asker bizim askerimiz, halk bizim halkımız. Bundan dolayı konuşarak diyalogla çözmek istiyoruz. 4 kardeşimiz gözaltında. Az önce görüştüm serbest bırakılacaklar. Köylerimizdeki yapılaşma için çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu konuda hepinize geçmiş olsun diyor, mücadelemize devam edeceğimizi belirtiyorum” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.