MHP TEŞKİLATINDAN MESUT ÇERKO’YA ZİYARET

MHP TEŞKİLATINDAN MESUT ÇERKO’YA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi İl 2. Başkanı ve MHP Defne İlçe Teşkilatı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Mesut Çerko’yu ziyaret etti. Milliyetçi Hareket Partisi Defne İlçe Başkanı Ferit Kaplan,  Milliyetçi Hareket Partisi İl 2.Başkanı Niyazi Öztürk ve Defne İlçe 2.Başkanı Kemal Mengüllüoğlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanana Mesut Çerko’ya yeni görevinde başarılar dilediler.

KAPLAN: YENİ GÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN

MHP Defne İlçe Başkanı Kaplan, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Mesut Çerko’ya yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Kaplan; “İl Milli Eğitim Müdürümüz Mesut Çerko’nun yeni görevinde başarılar dilerim. Hocamızı uzun yıllardır tanıyoruz, özellikle Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde yaptığı başarılı çalışmaları takdir ediyor ve Mesut Hocamıza vatandaşlarımız ve teşkilatımız adına teşekkür ediyorum.  Partim, teşkilatım ile birlikte vatanımıza milletimize hizmet eden tüm kurumlarımızın yanındayız, destekçisiyiz. Teşkilat olarak tüm Devlet Kurumlarımızla vatandaşlarımız için uyumlu bir çalışma şeklini prensip edindik. Her daim üstümüze düşen görevi yerine getirmek için hazırız. Bugüne kadar ki hizmetleriniz için size teşekkür ediyoruz Sayın Müdürüm ve bundan sonraki yeni grevinizde sizlere başarılar diliyoruz. Rabbim sizi ve sizin gibi Devletimize, Milletimize hizmet verenlerin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, MHP Defne İlçe Başkanı Ferit Kaplan’a ve Teşkilat üyelerine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, MHP Teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve 2021-2022 Eğitim/Öğretim yılı ile ilgili okullarda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.