MİGROS ANTAKYA’DA AYNI GÜNDE 3 MAĞAZA AÇTI

MİGROS ANTAKYA’DA AYNI GÜNDE 3 MAĞAZA AÇTI

Migros asrın felaketi diye tabir edilen 6 Şubat depreminin en büyük yıkımı yaşattığı Antakya’da aynı günde 3 mağaza açtı

Türkiye’nin perakende devi Migros asrın felaketi diye tabir edilen 6 Şubat depreminin en büyük yıkımı yaşattığı Antakya’da aynı günde 3 mağaza açtı. Bölgede depremlerden etkilenen vatandaşlar için ilk günden itibaren başarılı çalışmalara imza atan Migros’un bir günde 3 mağaza hamlesi yoğun ilgi görürken Migros tarihinde bir ilk olan 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden personelleri Mehmet Kağan Kavak’ın adının mağazaya verilmesi takdir topladı.

Yoğun katılım ile gerçekleşen mağaza açılış törenlerine Hatay Vali Yardımcısı Gökay İçen, HBB Başkan Vekili Adnan Özkaya, Migros bölge direktörü Ayhan Çalışkan, Migros genel müdürlük yönetim ekibi ve çalışanları, mağazaların bulunduğu mülk sahibi Oduncu ailesi ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Migros 3M,Migros Toptan ve Migros Mehmet Kağan Kavak Mağazalarının açılış kurdeleleri Hatay Vali Yardımcısı Gökay İçen, HBB Başkan Vekili Adnan Özkaya, Migros Genel Müdürlüğü Üst Düzey Yönetimi tarafından yapılırken Bölgede böyle ciddi bir yatırım yapan Migros yönetimini tebrik eden Hatay Vali Yardımcısı Gökay İçen hayırlı olsun dilekleri ile başarı dileklerinde bulundu. Günün anlamına uygun bir biçimde hazırlanan özel Migros pastaları Migros 3M mağazasında protokol üyeleri tarafından kesilirken pasta açılışa katılım gösteren konuklara ve müşterilere ikram edildi.
Büyük bir alkış furyasının ardından konuşma yapan Migros Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Bölge Direktörü Ayhan Çalışkan ;”Bu alkışlar tüm çalışanlarımız için, Hatay için, depremden sonra ayakta kalma ve hayata tutunma başarısı gösteren tüm halkımız için. Bugün burada gerçekten heyecan, onur ve gurur verici bir güne tanık oluyoruz. Ülkemiz deprem ve sonrasında çok zor günler geçirdi. Migros ailesi olarak depremden zarar gören halkımızın her zaman yanındaydık. Çok şey yaşadık ve bir çok şeyi kelimelere dökmek mümkün değil tabi ama buradan çıkarılacak çok güzel dersler var. En önemlisi duvarlar yıkılsa da insanımız ayakta kaldığı sürece daha iyisini hep birlikte yeniden yapabileceğimizi birlikte gördük. Hatay deprem sonrasında kaybolan ışıklarına yeniden kavuşuyor. Bu ışığın ve küllerinden yeniden doğmanın sembolü olarak dışarıda gördüğünüz büyük market arabamız Hatay’ın ışıklarının yeniden yanmasında bir fener görevi görecek. Bugün burada 3 mağazamızı hizmete açmanın onurunu yaşıyoruz. Migros tarihinde bir ilk olarak bir mağazamızın adını 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden personelimiz Mehmet Kağan Kavak’a ithaf ettik. Onun adı ve hatırası Migros ayakta kaldığı sürece bizimle yaşayacak. Kısa sürede mağazalarımızı hazır duruma getiren tüm çalışanlarımızı yürekten kutluyorum Antakya’ya mağazalarımızın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Migros’ta yeniden alışveriş yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden depremzede vatandaşlar bir günde 3 mağaza açan Migros Genel Müdürlüğü Üst Düzey Yönetimini kutlayarak mağazalarım şehrimize hayırlı olması dileğinde bulundular.
Açılışa özel uygun fiyatlar ile satışta olacaklarını söyleyen Antakya Migros yöneticileri herkesi Migros mağazalarına beklediklerini söylediler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.