MİLLİ EĞİTİM CAMİASI İSKENDERUN’DA BULUŞTU

MİLLİ EĞİTİM CAMİASI İSKENDERUN’DA BULUŞTU

Hatay’ın 15 ilçesinin Milli Eğitim Müdürleri, geçtiğimiz hafta sonunda İskenderun’da bir araya geldi. Toplantıya, İl Müdürü Mesut Çerko başkanlık etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko başkanlığında, 9 Haziran Perşembe saat 10.00’da, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve İl Milli Eğitim Şube Müdürlerinin katılımlarıyla, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda Genel Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı değerlendirmesi, yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile Yaz Okullarının açılması, kapalı köy ilkokullarının ve seyrek nüfuslu yerlerde ana sınıflarının açılması, yatırım planındaki okulların tamamlanması gereken işleri, Temel Eğitimde 10.000 Okul ve Çevre Dostu 1.000 Okul Projesi ile ilgili okullarda yapılan çalışmalar, taşımalı eğitim planlamaları ile enerji verimliliğiyle ilgili çalışmalar ele alındı. Haber: Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.