MKÜ ÖĞRENCİLERİ KEP ATARAK MEZUNİYET SEVİNCİNİ KUTLADI

MKÜ ÖĞRENCİLERİ KEP ATARAK MEZUNİYET SEVİNCİNİ KUTLADI

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ne bağlı Sağlık Bilimleri Fakültesi, Atatürk Konferans Salonu’nda 2023-2024 Akademik Yılı mezuniyet yemin törenini düzenledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Yengil, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Asena Çiğdem Doğramacı, öğretim üyeleri, öğrenciler ve ailelerin katıldığı törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Asena Çiğdem Doğramacı, öğrencilerin mezun olmasının gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Dekan Prof. Dr. Doğramacı, mezun öğrencileri tebrik ederek meslek hayatlarında başarılar diledi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Yengil ise mezun öğrencilere hitaben şunları söyledi: “Sizlerden beklentimiz, meslek hayatınız boyunca mesleğinizle ilgili yenilikleri takip etmeniz ve sağlık hizmetlerinin sunumunda önemli görevler üstlenmenizdir. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi olarak, sizlerin tüm insanlığa umut olmanız için çabalıyoruz. Üniversitemiz, aileniz ve tüm insanlık için umut olmanızı istiyoruz.”

REKLAM ALANI

Açılış konuşmalarının ardından Sağlık Bilimleri Fakültesi birincisi olan Hemşirelik Bölümü öğrencisi Nazlı Batan, mezun öğrenciler adına bir konuşma gerçekleştirdi. Yapılan konuşmaların ardından Acil Yardım ve Afet Bölümü, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ile Hemşirelik Bölümü öğrencilerine mezuniyet belgeleri verildi.Belge takdiminin ardından mezun öğrenciler, keplerini havaya atarak mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.