ÖĞRETMENLERİMİZE BORCUMUZU ÖDEYEMEYİZ

ÖĞRETMENLERİMİZE BORCUMUZU ÖDEYEMEYİZ

CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu,  24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Güçlü bir gelecek ve Türkiye’nin dünyada hak ettiği yere ulaşması için eğitim sisteminde yaşanan sorunları ve öğretmenlerin sorunlarını çözmemiz gerekmektedir.” Dedi.
GELECEĞİMİZİ ŞEKİLLENDİREN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM
Başkan Kutlu mesajında; “Eğitim, geleceğimizi şekillendiren en önemli unsurdur ve demokrasimizin geleceği, toplumsal sorunların çözüme ulaşması, hoşgörü ortamının yerleşmesi, bilgi ve birikimlerimizle dünya ile rekabet edebilmemiz için eğitim, hayati bir öneme sahiptir. Öğretmenlerimizin ve eğitim sisteminin sorunları, bir kader değildir. Ancak bugün gelinen noktada, eğitim sistemindeki “sistemsizliğin” yanı sıra, bunca soruna ve yaşadıkları zorluklara karşın evlatlarımızı yetiştirmek için Anadolu’nun dört bir yanında heyecanla görev yapan, çocuklarımızı ve geleceğimizi emanet ettiğimiz kıymetli öğretmenlerimiz borçlarla mücadele etmektedir.” “Öğretmenlerin ekonomik gelirlerinin yetersizliği, eğitimin niteliğini de düşürmektedir. Bu nedenle öğretmenlerin özlük haklarında ve maaşlarında bir iyileştirmeye gidilmesi gerekmektedir.  Güçlü bir gelecek ve Türkiye’nin dünyada hak ettiği yere ulaşması için eğitim sisteminde yaşanan sorunları ve öğretmenlerin sorunlarını çözmemiz gerekmektedir. Bu duygularla, Cumhuriyeti koruyacak ve yaşatacak nesiller yetiştirmek mücadelesi veren, geleceğimizi şekillendiren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, atanamayan öğretmenlerimizin bir an önce öğrencilerine kavuşmasını diliyorum.” Dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.