MİLLETİMİZİN EMRİNDEYİZ

MİLLETİMİZİN EMRİNDEYİZ

Hassa’nın sevilen ve başarılı belediye başkanı Mehmet Karataş, ilçede ziyaret ve temaslarını sürdürüyor. 7’den 77’ye herkesin başkanı olan Karataş, son olarak AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ile birlikte ilçe esnaflarını ziyaret etti. Pandemi dönemi dahil olmak üzere her sıkışık anda devlet olarak esnafın yanında olan AK Partililer, zor günlerin birlik içinde aşılacağını belirterek, esnaflara nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. Esnaflara hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Karataş ve Vekil Yayman, esnaflardan gördükleri ilgi ve alakadan dolayı herkese teşekkür ettiler.

KARATAŞ: VATANDAŞIN MUTLULUĞU BİZİM ÖNCELİĞİMİZ

Milletvekili Hüseyin Yayman ile birlikte vatandaşları ziyaret eden Başkan Karataş, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Memleketimin asil insanlarının, Sağlığı, huzuru, Mutluluğu ve  Dayanışması bizim için son derece önemlidir. Milletvekilimiz Hüseyin Yayman ve Ak parti ilçe başkanımız sayın Cafer Sarı ile Esnaflarımızla  bayramlaşarak genel durum değerlendirmesi yapmak üzere gittiğimiz  her bölgemizde karşılaştığımız sıcak ilgi ve hoş sohbetler bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bu vesileyle Hassamızın  bütün esnaflarına  şükranlarımı arz ediyor hayırlı ve  bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.