HGC’ den Erzin Hattuşa Otel ziyareti

YILDIZ: YORGUNLUK VE STRESİN BAŞLICA TEDAVİ YÖNTEMİ

HGC’ den Erzin Hattuşa Otel ziyareti

Geçtiğimiz hafta içerisinde kısa adı HGC olan Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve cemiyete bağlı gazetecileri ağırlayan HATTUŞA (İsos)Termal; Bir yanda insanlara oksijen sağlayan çam ormanları, diğer yandan kuşbakışı 7-8 km olan bulunmaz kumsalı ve denizi ile bölge insanlarına ev sahipliği yapmayı sürdürüyor.

333 odalı, 5 yıldızlı otel konforunda ve daha birçok özellikleriyle gözde Sağlık Merkezi Genel Müdürü Mustafa Yıldızı ziyaret eden HGC üyelerini karşılayan Genel Müdür Mustafa Yıldız otel hakkında bilgiler verdi. Yaptığı konuşmada “Erzin yöremizdeki jeotermal kaynaklarımız ve içmelerimiz termal tedavi ve tatil amaçlı sağlık tesisi yatırımları yapılarak değerlendirilmektedir.Doğan Jeotermal Şirketler Grubu Olarak, 29 yıllık jeotermal birikimimiz ile sektöre karşı sorumluluğumuz gereği yıllardır. Türkiye’de hamam kültürüyle kullanılan termal suların medikal tıpla birleştirilerek daha bilimsel kullanımının yolunu açmak ve bu alanda termal turizm yatırımcılarımıza, yatırım öncülüğü yapmak için 10 yılda 5 proje hedefiyle yola çıkan şirketimiz, Jeotermal Enerji Kaynakları Araştırma ve Değerlendirme Vakfı Başkanı, Devre Mülk ile Devre Tatil Yatırımcıları Derneği Başkanı ve Ankara Termal Turizm Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği Başkanı olan Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ali Doğan önderliğinde yatırımlarına devam etmektedir.3. Tesisimiz olan Hattuşa Erzin tesisimiz 2015 yılında hizmete açılmıştır. İlçemizdeki Suyun Kalitesi ve Faydalarını araştıran, Türkiye’de Yüzlerce Projeyi Başarı ile tamamlayan Doğan Jeotermal  Grubu,  Hatay İlimiz Erzin İlçesine ve Denizin, Doğanın ve Tarihin Buluşma Noktasına Büyük bir Tatil Köyü Yapmaya, Buradaki Suyun Gün yüzüne Çıkarılıp Misafirlerine Faydalar Sağlamaya, aktiviteler ve Hizmetleri ile de Bölgede Faydalı bir Fark Yaratmak istemişlerdir. HattuşaVacation Thermal Club Erzin, 2019 yılı başlangıcı itibari ile 333 Oda yapılarak durmadan devam etmektedir. Odalar Suit şeklinde olup 5 kişilik bir ailenin rahat şekilde konaklamalarına müsaittir. 1700 Yatak Kapasitesine Sahip olan Hattuşa Erzin Bölgemizin en büyük Tatil Köyü’dür” dedi. Termal suyun birçok hastalıklara iyi geldiğini belirten HATTUŞA (İsos)Genel Müdürü Mustafa Yıldız; “Türkiye’de Termal Suların Tedavi edici özellikleri sayesinde farklı rahatsızlıkları iyileştirmede yardımcı bir yöntem olarak kullanılabilen termal sular aynı zamanda yorgunluk ve stresin de başlıca tedavi yöntemlerinden biridir, dedi. İstanbul’da Hatay Gastronomi Günleri! Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da 26-29 Eylül 2019 tarihlerinde düzenlenen Hatay Gastronomi Günleri’nde etkinliğine Hattuşa(İsos)Termal Tesisleri olarak katılım sağlandığını belirten Yıldız, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; “26-29 Eylül 2019 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Hatay Gastronomi Günlerine katılarak gerek Erzin’i ve gerekse Hattuşa(İsos)Termal Tesislerini en iyi bir şekilde tanıttık. Böyle bir etkinliğe katılmış olmamızdan dolayı son derece mutluyum.” Diyerek sözlerine son verdi. Daha sonra gazetecilerle birebir ilgilenen tesis müdürü Ahmet Gedik, oteli gezdirerek tanıtımını yaptı. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.