RIZA HOCA BARDHİ VE EMRE MOR’U MUTLAKA İSTİYOR

RIZA HOCA BARDHİ VE EMRE MOR’U MUTLAKA İSTİYOR

RIZA ÇALIMBAY, TRANSFERDE TAKIMA TAKVİYE YAPILMASINI İSTİYOR..

Atakaş Hatayspor’un yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, transfer gündemine ilişkin son durum hakkında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, Trabzonspor’dan Enis Bardhi ve Fenerbahçe’den Emre Mor’u transfer etmek istediklerini söyledi.

HT Spor’da katıldığı yayında transfer gündemini değerlendiren Çalımbay, Bardhi ve Emre Mor için, “İkisini de istiyoruz. Alınır alınmaz bir şey diyemiyorum. Özellikle Emre Mor’u istedik. Çok şeyler katabileceğini düşünüyorum. Cumaya kadar transfer devam ediyor. İkisi de istediğimiz isimler. 2-3 tane transfer yetiyor şu an” değerlendirmesinde bulundu.

REKLAM ALANI

ABOUBAKAR KONSANTRE OLURSA ÇOK BAŞARILI OLUR

Aboubakar’ın Hatayspor’da başarılı olacağına inandığını kaydeden Çalımbay, “Transfer yapmamız gerekiyor. Eksik yanlarımız var. Onları gidermek için çalışıyoruz. Aboubakar, beraber çalıştığımız ve takdir ettiğimiz bir oyuncu. Bana göre takıma çok büyük faydası olacak. Kendini verirse ve konsantre olursa kesinlikle başarılı olur. Her şeyi yapabilecek kapasitede bir oyuncu” diye konuştu.

TEK DÜŞÜNCEM HATAYSPOR’U İYİ BİR YERE GETİRMEK

Hatayspor’un birçok sıkıntı yaşadığını ve teklifi aldığında hemen Hatayspor’un başına geçme kararı aldığını aktaran Çalımbay, “Hatayspor birçok sıkıntı yaşadı. Onlardan bir teklif gelince her şeyden önce oraya gitmeyi düşündüm. Mutluyum, böyle sıkıntılı takımlarda çok çalıştım. İnşallah en iyisini yapacağız. Kimseye kızgın değilim. Beşiktaş dönemi oldu bitti. O konularla ilgili hiç ilgilenmiyorum. Futbolun içinde bunlar var. Ben Beşiktaşlıyım ve hiçbir zaman da Beşiktaş’tan kopmam. Bu benim mesleğim ve çok seviyorum. İşimiz zor, stresli bir meslek yapıyoruz. Şu anda tek düşüncem Hatayspor’u iyi bir yere getirmek” açıklamasını yaptı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.