ALTINÖZÜ BELEDİYESİ’NDEN MESİRE ALANLARINDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI

ALTINÖZÜ BELEDİYESİ’NDEN MESİRE ALANLARINDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Altınözü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Hatay’ın Akdarı Mahallesi’nde Hz. Mikdat makamı ve mesire alanlarında titizlikle gerçekleştirilen temizlik çalışmalarını başarıyla tamamladı. Bu çalışmalar, bölge sakinlerine daha temiz ve düzenli bir çevrede ibadet etme ve dinlenme imkanı sunmayı hedefliyor.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ekiplerin özverili çabalarıyla bölgeye olan katkılarını vurgulayarak, vatandaşların huzurlu ve temiz mekanlarda ibadetlerini gerçekleştirebilmelerini sağladıklarını belirtti. Başkan Sarı, yaptığı açıklamada, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, Akdarı Mahallemizde Hz. Mikdat makamı ve mesire alanlarında titizlikle gerçekleştirilen temizlik çalışmalarını başarıyla tamamladılar. Bu sayede, vatandaşlarımızın ibadetlerini ve nefes alabilecekleri mesire alanlarında huzurlu şekilde temiz mekanlarda yapabilmelerini sağladık” dedi.

Altınözü Belediyesi olarak, temizlik ve çevre düzenlemesi konularında kararlılıkla çalıştıklarını belirten Başkan Sarı, “Program dahilinde 49 mahallemizi tertemiz yapıncaya kadar bize durmak yok. Ekiplerimiz, görevlerini büyük bir özveriyle yerine getirerek, ilçemizin her köşesini temiz ve yaşanabilir kılmak için çalışmalarını sürdürecekler” şeklinde konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.