ŞANVERDİ GECE GÜNDÜZ DEMİYOR

31 Mart yerel seçimleri kapsamında Reyhanlı’da çalışmalarını sürdüren AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

ŞANVERDİ GECE GÜNDÜZ DEMİYOR

31 Mart yerel seçimleri kapsamında Reyhanlı’da çalışmalarını sürdüren AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Gündüzleri Büyükşehir Belediyesi için İbrahim Güler ile birlikte mahalleleri gezen Şanverdi, geceleri ise mahallelilerle bir araya gelerek gece mitingleri düzenliyor. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Şanverdi 31 Mart seçimlerinde hem Reyhanlı’yı hem de Büyükşehir’i almak için tüm gücüyle çalışıyor.


SOSYAL MEDYADAN DUYURUYOR
Hüseyin Şanverdi Sosyal Medya hesabında yaptığı paylaşımda“Reyhanlı Burada, Cumhur İttifakı Burada, Ülkücüler ve AK Gençlerimiz Burada, Dava Arkadaşlarımız Burada, Gönül Dostlarımız Burada, Adabucak Burada, Gümbür Gümbür Geliyoruz.Cumhur İttifakı Reyhanlı Belediye Başkan Adayımız Sn Mehmet Hacıoğlu’nun Adabucak Mahalle mitinginde hemşehrilerimizle buluştuk.”“Hatay’ımızın doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine; gönülden gönüle yürüyoruz el ele. Daha güzel bir Hatay için kalan iki hafta boyunca; durmayacağız, yorulmayacağız ve daha çok çalışacağız. Hatay için Milat 31 Mart!” ifadelerini kullandı.
HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.