ANTAKYA’MIZA HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

ANTAKYA’MIZA HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya halkının emaneti olan kente 31 Mart gününe dek sahip çıkmaya ve hizmetleri aralıksız olarak sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Antakya’nın 95 mahallesinde enkaz bölgelerinde çalışmaların sürdüğünü kaydeden Başkan Yılmaz, rutin hizmetlerin yanı sıra asfalt projelerinin de devam edeceğini, vatandaşları AK belediyecilik hizmetleri ile buluşturmaya devam edeceklerini kaydetti. Antakya’da 5 yılda sayısız hizmeti hayata geçirmiş olmanın mutluluğu içinde bulunduğunu kaydeden Başkan Yılmaz, Antakya’nın bu hizmetlere layık olduğunu belirtti.

HİZMET GİRMEYEN MAHALLE KALMAYACAK

Yaklaşık 50 mahallesi deprem dolayısıyla yerle bir olmasına rağmen enkaz kaldırma çalışmalarının tamamlanabilmesi için belediye personellerini mahallelere seferber ettiklerini kaydeden Başkan İzzettin Yılmaz, kısa süre içerisinde başlayacak olan yerinde dönüşüm çalışmalarının hızlanması için ekiplerin aralıksız olarak mahallelerde temizlik ve enkaz artığı kaldırma çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Antakya’da park ve bahçe çalışmalarıyla yeşil oranını 2 katına çıkardıklarını belirten Başkan Yılmaz, Antakya’nın geleceği için kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceklerini söyledi. Vatandaşlara kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Yılmaz, başta esnaflar olmak üzere 95 mahallede ve konteyner kentlerde yaşamını sürdüren vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

VATANDAŞLAR BAŞKAN YILMAZ’A MİNNETTAR

Antakya’da 5 yıl boyunca koronavirüs pandemisi ve deprem felaketlerine rağmen aralıksız hizmet hareketi gerçekleştiren Başkan Yılmaz’dan memnun olan vatandaşlar, tüm hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. Özellikle 6 Şubat deprem felaketinin ardından Antakyalı vatandaşların yanından ayrılmayarak düzenli yardım ulaştırılmasını sağlayan Başkan Yılmaz, bu süreçte tüm vatandaşların kalplerini fethetti. Binlerce vatandaşa beslenme, barınma ve diğer ihtiyaçların ulaştırılmasını sağlayan Başkan Yılmaz, depremzede vatandaşların bu süreçten en az hasarla çıkmalarını sağladı. Antakya’da önümüzdeki 2 aylık süreçte hizmetlere aralıksız olarak devam edeceğini belirten Başkan Yılmaz’a örnek başkan diyerek seslenen vatandaşlar, geçmiş ve gelecek hizmetlerinden dolayı örnek Başkan İzettin Yılmaz’a şükranlarını sundular.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.