Şen Makas kapalı gişe oynadı

Dünyada Charlie Chaplin Komedi Ödülü alan, Türk Tiyatrosu’nda eşi benzeri olmayan tek tiyatro olma özelliğindeki Şen Makas oyunu sahnelendiği Meclis Kültür Ve Sanat Merkezinde kapalı gişe oynadı.

Şen Makas kapalı gişe oynadı

Dünyada Charlie Chaplin Komedi Ödülü alan, Türk Tiyatrosu’nda eşi benzeri olmayan tek tiyatro olma özelliğindeki Şen Makas oyunu sahnelendiği Meclis Kültür Ve Sanat Merkezinde kapalı gişe oynadı. Murat Et Organizasyon tarafından şehrimize getirilen ve Antakyalı sanat severlerin yoğun ilgi gösterdikleri oyunda kahkaha sesleri bir an olsun eksik olmadı. Amerikan Tiyatro Tarihi’nin en uzun süreli oynanan oyunu olarak Guinness Rekorlar kitabına girmeyi başaran ve ilk andan itibaren her yönü ile farkını hissettiren Tiyatro Kare oyuncuları Nurseli İdiz, Veysel Diker, Tuğçe Kıltaç, Cem Güler, Özgür Yetkinoğlu ve Jess Molho’nun performansları büyük beğeni toplarken her defasında seyircilerin belirlemesi ile katilin değiştiği oyun seyircilerden ayakta alkış aldı.
Antakyalı sanatseverleri kaliteli bir oyun ile buluşturmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Murat Et Organizasyon yöneticisi Murat Et, 1979 yılından bu yana Boston’da aralıksız sahnelenen ve Amerika tiyatro tarihinin en uzun süreli oynanan oyunu olarak Guiness Rekorlar Kitabı’na geçen interaktif komedi Şen Makas oyununun bekledikleri gibi ilgi gördüğünün altını çizerek oyunun yönetmeni Nedim Saban başta olmak üzere oyuncular Nurseli İdiz, Veysel Diker, Tuğçe Kıltaç, Cem Güler, Jess Molho ve Özgür Yetkinoğlunu yürekten kutladı. interaktif komedi özelliğindeki oyuna seyiricilerin katılımı ve söyledikleri ipuçlarının oyuncular tarafından takdir topladığını ifade eden Murat Et,Kapalı gişe oynayacak bir çok oyun ile Antakyalı sanatseverlerin karşısında olacaklarını yineleyerek oyuna yoğun ilgi gösteren herkese teşekkür etti.
Oyun sonrasında oldukça eğlendikleri görülen izleyiciler Murat Et Organizasyon yöneticisi Murat Et’i başarılı organizasyonundan dolayı kutlarken performanslarından dolayı tebrik ettikleri Tiyatro Kare oyuncuları ile bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler.
Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.