SGK İSKENDERUN’DA EMEKLİLERE BİLGİ VERDİ

SGK İSKENDERUN’DA EMEKLİLERE BİLGİ VERDİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hatay İl Müdürü Hamit Bal, 2024 Emekliler Yılı kapsamında İskenderun’daki PRİMALL AVM’de kurulan stantta emeklilerle bir araya geldi ve bilgi paylaşımında bulundu.

Hatay’da yaşanan deprem sonrasında kamu hizmetlerinin aksamasını önlemek için “Görevini en iyi yapan, vatanını en çok sevendir” anlayışıyla hareket eden Hamit Bal, ekibiyle birlikte başarılı bir şekilde görevini yürütüyor. İskenderun alışveriş merkezinde kurulan standı ziyaret eden Bal, emeklilere yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bilgilendirme etkinliği sonrası kısa bir açıklama yapan SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal, “2024 Emekliler Yılı kapsamında Türkiye Yüzyılı’nın Emektarları olan kıymetli emeklilerimizle İskenderun ilçemizde PRİMALL AVM’de kurduğumuz stantta bir araya geldik. Emeklilerimize yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.