HATAY’IN KILCAL DAMARI MUHTARLARIMIZ

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler,Defne’de muhtarlar ile bir araya geldi.

HATAY’IN KILCAL DAMARI MUHTARLARIMIZ

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler,Defne’de muhtarlar ile bir araya geldi. Şehirlerde de mahallelerin bütün sorularının önce muhtarlara geldiğini dile getiren İbrahim Güler, “Muhtarlar belediyelerimizin direk çözüm ortağıdır’’. Doğup büyüdüğü Hatay’a hizmet etmek istediğini vurgulayan Güler, “Önemli olan Hatay’ı kalkındırmak. Hangi görüşten olursanız olun, önemli olan Hatay’ı kalkındırmak ama burada en önemli unsur sevgidir. Biz sevgiyi büyütmeye geldik. Siz Hatay’ın kılcal damarlarısınız. Bizim görevimiz de sizinle aynı. Aynı amaç için buradayız. İşte bu düşünceyle aynı iğne oyası gibi Hatay’ın tüm mahallelerini karış karış, nakış nakış değerlendirelim istiyoruz.Şuan tek gündem var o da yerel seçimlerdir.


ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ
Özellikle İlk kez oy kullanacak gençlerimize tek tek ulaşıp onların taleplerini değerlendirmeliyiz. Gönüllerine dokunmalıyız. Çalışmalarımızı anlatmalıyız. Vatandaş ile bütünleşmiş ruhla gecemizi gündüzümüze kataraktan çalışmalıyız. Kimin yardıma ihtiyacı var, kim ne durumda bunları bilerek hareket etmeliyiz.
Gönülleri fethetmediğimiz takdirde, aşkla, şevkle, adaletle, akılla çalışmadığımız zaman asla gönüllere inmiş olamayız ve başarıyı yakalayamamış oluruz” dedi.
Konuşmaların ardından AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler’e ziyarette eşlik eden AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen ve beraberindeki heyet Her daim muhtarların yanlarında olduklarını belirtti.
HABER:
M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.