SÖNMEZ, AK PARTİ SAMANDAĞ TEŞKİLATINI AĞIRLADI
![SÖNMEZ, AK PARTİ SAMANDAĞ TEŞKİLATINI AĞIRLADI](https://mesalegazetesi.com/wp-content/uploads/2025/02/476838124_1024833399691068_4824755309784336955_n-1024x632.jpg)
Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sıtkı Sönmez, AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Ahmet Toysal ve beraberindeki yönetim kurulunu makamında kabul etti. Gerçekleşen ziyaret, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve iş birliği olanaklarının artırılması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Ziyaret sırasında yapılan görüşmelerde, Hatay’da sağlık alanında gerçekleştirilen çalışmalar, mevcut projeler ve gelecekte hayata geçirilmesi planlanan yenilikler ele alındı. İl Sağlık Müdürü Dr. Sıtkı Sönmez, Hatay halkına en kaliteli sağlık hizmetini sunabilmek adına iş birliğinin önemine vurgu yaparak, “Sağlık hizmetlerini daha da iyileştirmek ve halkımıza daha iyi hizmet sunmak için birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Halkımızın sağlığı bizim için en önemli önceliktir ve bu doğrultuda gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.
TOYSAL İL MÜDÜRÜ SÖNMEZ’E BAŞARI DİLEDİ
AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Ahmet Toysal ise sağlık alanında yapılan çalışmaların halkın yaşam kalitesini doğrudan etkilediğini belirterek, Hatay’da sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik katkılarından dolayı Dr. Sönmez’e teşekkür etti. Toysal, “Sağlık alanında gösterdiğiniz özverili çalışmalar için sizlere teşekkür ediyoruz. İlçemizin ve ilimizin sağlık hizmetlerinin daha ileri seviyelere taşınması için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
Samandağ ve çevresinde sağlık hizmetlerinin daha etkin hale getirilmesi için yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, bölgedeki sağlık yatırımları, hastanelerin mevcut durumu ve sağlık çalışanlarının koşulları gibi konular da ele alındı. Görüşme, sağlık hizmetlerinin daha etkin ve verimli hale getirilmesi için ortak çalışmaların süreceği yönündeki temennilerle sona erdi.Haber:Fadime ÇAYLI